Jövedelmező acélesztergálás, GC4425 és GC4415

2023-08-21

Manapság a piaci kereslet függvényében a termelési költségek csökkentése vagy a termelés növelése kiemelt fontosságú az acélesztergálási műveletek hatékonyabbá tétele érdekében. A fémleválasztási sebesség növelése, a ciklusidő csökkentés és az anyaghulladék minimalizálása gyakori kihívások, de ide tartozhat a szerszám raktárkészlet optimalizálása és az alacsonyabb kapacitású működés a folyamatbiztonság veszélyeztetése nélkül.

A Sandvik Coromant teljes, piacvezető acélesztergálási ajánlatot kínál, amelyet azért fejlesztettek ki, hogy vállalkozása gyarapodjon és a termelés új szintre emelkedjen. Az éltartamtól a kopásig és hőellenállásig minden szempontból továbbfejlesztett új generációs acélesztergálási minőségek biztonságos, hatékonyabb és termelékenyebb acélesztergálást kínálnak.

Az új minőségek az alábbi acélesztergálási kihívásokra jelentenek megoldást:

  • Érjen el több munkadarabot élenként 
  • Növelje az anyagleválasztási sebességet
  • Rövidítse le a ciklusidőt
  • Minimalizálja az anyaghulladékot
  • Optimalizálja a készletszinteket

Egyszerre szilárd és kopásálló

A jó szívósság és képlékeny alakváltozással szembeni ellenálló képesség egyedi kombinációjával az új hordozók megbízható teljesítményt kínálnak. A kobaltban gazdag felületi gradiens nagyobb biztonságot eredményez

Új utókezelés

A továbbfejlesztett utókezelés növeli a teljesítményt megszakított forgácsolási műveleteknél. A világossárga TiN bevonat a lapkaélen lehetővé teszi a kopás könnyű észlelését.

Második generációs Inveio technológia

A második generációs Inveio technológia bevezetésével az egyirányú bevonat előnyei tovább erősödtek. A továbbfejlesztett kristályorientáció még egyenletesebb teljesítményt és jelentősen magasabb kopásállóságot és éltartamot eredményez.

Fenntartható acélesztergálás

Az átlagosan 25%-os éltartam növekedés, a megbízható és kiszámítható teljesítménnyel együtt minimalizálja mind a lapka, mind a munkadarab hulladékát, ami a fenntartható megmunkálás szükséges előfeltétele.

Hagyományos CVD-alumínium-oxid-bevonat véletlenszerű kristályorientációval.

Az Inveio® esetén az alumínium-oxid-bevonatban minden kristály azonos irányba, a felső felület felé néz.

Legjobb megoldás acél esztergálásához

Minden szempontból kifinomult megoldás

< Vissza